DEZE WEBSITE

COPYRIGHT

De geschreven inhoud en de grafische elementen en huisstijl zijn eigendom van VILLA-BELINDO.COM. Deze site heeft als doel informatie te verstrekken via het WWW en is niet bedoeld voor reproductie; op welke manier dan ook. Voel je wel zo vrij links of koppelingen te plaatsen naar onze site.

INFORMATIE & VERANTWOORDELIJKHEID

We pogen de informatie op deze site zo correct en accuraat mogelijk te houden. We willen wil waarschuwen dat de mogelijkheid bestaat dat de gepubliceerde en geschreven inhoud van de site niet in se en op elk moment compleet, updated of precies is.

LINKS EN VERWIJZINGEN

Op onze site kan verwezen worden naar andere sites via koppelingen/links. Deze links hebben als enige bedoeling de bezoeker op weg te zetten naar mogelijke verdere info. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze gelinkte sites, noch gaan we automatisch akkoord met de inhoud van de daar gepubliceerde teksten/beelden.

UW GEGEVENS

Op één enkele pagina vragen we gegevens in te voeren. Dit is op de contactpagina (het formulier). Deze gegevens worden enkel en alleen gebruikt door ons om terug contact op te nemen. We behandelen ze strikt vertrouwelijk.

GEBRUIK VAN BEELDEN EN FOTO'S

Deze website maakt gebruik van eigen aangemaakte beelden en beelden die we via zoekrobots op het internet vonden. Al deze beelden leken ons niet gecopyright en zeker vrij te gebruiken. Indien je de eigenaar of schepper van één van deze beelden zou zijn, en niet wil dat ze hier verschijnen, neem dan contact met ons op, zodat we binnen een redelijke termijn het respectievelijke beeld kunnen verwijderen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!