danserBeste bezoeker,

Welkom op de site van Bed&Breakfast VILLA BELINDO. Wij beschikken over 3 los van elkaar staande, ruime  vakantiehuisjes waarvan de bouw pas in 2012 werd gestart. Met het oog op de privacy van onze gasten, werden ze zo gebouwd dat ze niet op elkaar uitkijken, maar dat ze zicht bieden op de prachtige bosrijke  omgeving. Ze hebben ieder een eigen overdekt terras en kijken uit op het zwembad met waterval systeem. Het zwembad zelf meet 11m op 5m en is voorzien van een zonneterras, zodat de zonnekloppers onder onze gasten ook hier aan hun trekken komen.

Onze Bed & Breakfast is gelegen in het noorden van Bali, tussen 2 dorpjes TUKAD MUNGGA en TEGALINGGAH, die allebei nog gevrijwaard bleven van het massa toerisme.

Toch liggen we slechts 1,8 kilometer van het strand en 3 kilometer van het toeristische LOVINA, dat heel gemakkelijk te voet te bereiken is.

De kamers zijn voorzien van:

  • airconditioning
  • 2-persoons king-size bed
  • toilet
  • douche
  • flatscreen TV met sateliet
  • Wi-Fi

De gastentuin, voorzien van een lounge terras, heeft een prachtig uitzicht op de rijstvelden en de bergen. Geniet in deze tuin ook van de vele bloemen en verschillende soorten palmbomen.

Op ons terrein met een oppervlakte van 33 are kweken we biologische groenten en fruit. Dagelijks voorzien onze kippen ons van biologische eieren.

Verhuur per week behoort tot de mogelijkheden. Gelieve ons hiervoor te contacteren via het contactformulier op onze website.

U wenst transport van en naar de luchthaven? Een privé chauffeur staat ter beschikking. De prijs schommelt (afhankelijk van de benzineprijs) tussen de 30 en 40 Euro.

Bekijk ook zeker onze rubriek uitstappen en verhuur van fietsen, brommers en motors voor een onvergetelijke vakantie-ervaring

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen

Wim en Niken

 

Wens je ons een commentaar na te laten, klik dan op social google box

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd