tempel artikel

Langs de kust van Noord-Bali zijn er verschillende kleine dorpjes te vinden, zoals Munduk en Mayong. Deze bergdorpjes worden meestal ten onrechte genegeerd door toeristen. De schilderachtige omgeving met dichtbegroeide heuvels, de koffieplantages en de typische rijstvelden zijn zeker de moeite van een bezoekje waard.

Voor een bezoek aan deze bergdorpen bieden we verschillende mogelijkheden aan.

Zo zijn er korte trips van ongeveer 4 uur tot trips die een ganse dag duren. Wij vergezellen u op deze onvergetenlijke tochten.

's Morgens vertrekken we met de motor naar die ongerepte plaatsen, waar het massa toerisme nog niet is doorgedrongen. Je kan ervoor kiezen om deze authentieke dorpen te bezoeken of op avontuur te trekken door de ruwe natuur. Het staat je vrij om precies datgene te doen waar je zin in hebt.

Voor de dagtochten voorzien we een lunchpakket. Wens je toch liever de exotische toer op te gaan? Kies dan voor het warunglokale eten in de warung. Er zijn verschillende soorten warung, gaande van de verkoop van dranken tot kleine restaurants. Een typische warung verkoopt normaal eten bereid op de traditionele manier.

Wens je geen geleide tocht en trek je er liever zelf op uit? Huur dan bij ons een fiets, een scooter of een motor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

afbeelding1

afbeelding2

afbeelding3

DMC Firewall is a Joomla Security extension!