duikersGepassioneerd door het duiken of snorkelen? Duiken en snorkelen is op Bali een populaire activiteit. Dat is ook niet zp gek als je bedenkt wat voor zeedieren er rondom Bali leven. Er zijn veel duikstekken rondom Bali waar je vanalles tegenmola mola kan komen, zoals schildpadden, Mola mola's en verschillende soorten roggen waaronder de Mantarog.

Breng zeker eens een bezoek aan het MALIBU LOVINA DIVE CENTER.

Dit duik centrum heeft meer als 15 jaar ervaring en staat garant voor een onvergetelijke ervaring. De instructeurs begeleiden je vanaf een eerste kennismakingsduik tot, indien gewenst, het behalen van het certificaat van professioneel duiker.koraal

In een veilige en aangename omgeving leer je de beginselen van het duiken. Ben je een ervaren duiker en wens je meer van de pracht van het onderwaterleven te zien, schrijf je dan in op een van de trips die georganiseerd worden door het Malibu Lovina Dive Center. Een duik naar een USS Liberty schip uit de tweede wereldoorlog, een bezoek aan een rif, een zicht op het prachtige onderwaterleven?

Je hebt de keuze uit verschillende trips (9 in totaal).

Als beginner kan je rekenen op de bijstand van professionele instructeurs. Van een kennismakingsduik in een afgesloten omgeving tot een opleiding in open water, alles is mogelijk.

 

libertyDe prijzen varieren van 35 Euro tot 100 Euro afhankelijk van de trip die je wenst te doen. De uitrusting , transport, lunch, een drankje en de duikinstructeur zijn in deze prijzen inbegrepen (* onder voorbehoud van eventuele wijzigingen door het Malibu Lovina Dive Center)

 

 

 

 

 

 

snorkelen1

snorkelen2

snorkelen3

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd