batik artikel

vulkaanbezoeken

Er zijn verschillende vulkanen op Bali, bijna allemaal gesitueerd in het noordoosten. Om de Kintamani vulkaan te bezoeken dien je over geen klimervaring te beschikken. De Mount Batur vulkaan met kratermeer is een van de bezienswaardigheden die je moet gedaan hebben bij een bezoek aan Bali. Sinds 1800 is deze Mount Batuur al 24 keer uitgebarsten. Het bestebali-kintamani-vulkaan uitzicht op de vulkaan heb je op een heldere dag zodat je de ganse omgeving en het Batur meer kunt zien.

's Morgens vertrek je naar de Kintamani vulkaan met een privé chauffeur. Daar arriveer je rond de middag waar je onmiddellijk kunt aanschuiven voor een buffet "menu à volonté" aan de rand van de krater.

Rond 5 uur ben je terug op Villa Belindo. Ook hier weer word je een ganse waaier van spannende en ontspannende mogelijkheden geboden. Zo kan je gaan kijken naar de buffel races, een spektakel dat zijns gelijke niet heeft. Dit moet je beslist gezien hebben. Ga je liever Twin Lake bezoeken, breng je liever wat tijd door op de markt van Bedugul of bezoek je liever tempels, dit alles vind je in de omgeving.

Zorg wel dat je een jasje of trui meeneemt, want het kan behoorlijk fris zijn.

Er zijn nog zoveel andere mogelijkheden. Niken en ikzelf staat tot je beschikking om je een aangenaam verblijf te garanderen.

 

 

Een DOE vakantie, een RELAX vakantie of een MIX VAN DE TWEE !!! Aan jou de keuze

 

 

 

 

vulkaan1

vulkaan2

vulkaan3

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd